Nyt fra meniighedsrådet

Referat fra menighedsrådets møde den 31. august.

Udegudstjeneste Gjessø sø 18. juni 2017

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu
Del dette:

Velkommen til Them Sogns hjemmeside

Them Sogn hører under Silkeborg Provsti, som ligger i Århus Stift. Der er i Them Sogn Brande Kirke og Them Kirke. Nærmere informationer findes på de følgende sider.

27.09.2017: Babysalmesang i Them Kirke

04.10.2017: Babysalmesang i Them Kirke

11.10.2017: Babysalmesang i Them Kirke

Udstilling i Them Sognehus

Billedkunstner Ellen Munk udstiller i sognehuset

I september måned kan man opleve billeder af billedkunstner Ellen Munk i Sognebuset. Se mere om udstillingen her

Strik minder for livet

Strikning af dåbsklude

Them sogn indbyder alle strikkeinteresserede til at være med i et nyt projekt, hvor vi skal strikke dåbsklude, som skal bruges ved barnedåben. Se mere om projektet her

Them Sogn og Kirkens Korshær i Silkeborg etablerer kirkepartnerskab

Menighedsrådet i Them Sogn har netop indgået en kirkepartnerskabsaftale med Kirkens Korshær i Silkeborg. Læs mere om partnerskabet her

Glemte sager

Der glemmes ofte ting og sager i kirken. Bl.a. et ur og en pung m.m.
Det kan afhentes på kirkekontoret.

Ny SMS-tjeneste

Modtag SMS fra Them kirke

Vi har indført en ny SMS-tjeneste i Them Sogn. Så kan du få en SMS når der sker noget særligt i kirken. Der er en gruppe for børnearrangementer og en gruppe for kultur, musik og særgudstjenester. Så får du automatisk en SMS et par dage før et arrangement løber af stablen. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig igen.

Tilmeld dig ved at sende en SMS til 1220 med følgende tekst:

For børnegruppen:

Kirke Them Børn

For kultur og musik:

Kirke Them Kultur

Når man er tilmeldt, får en man SMS som bekræftelse, som ikke kan besvares.
Det koster almindelig SMS-takst at sende SMS for at tilmelde sig – og det er gratis at modtage SMS’erne.
Har man spørgsmål, er man velkommen til at kontakte sognepræst Andreas Engelbrecht Hansen.

Røsten september - november 2016 - 13. udgave

Hent Røsten her