Nyt fra meniighedsrådet

Babysalmesang den 8. november

Del dette:

Aktuelt

18.01.2017: Højskoleaften i Them Sognehus med Flemming Rishøj - Sprogø - De farlige kvinders ø

24.01.2017: Babysalmesang i Them Kirke

14.02.2017: Babysalmesang i Them Kirke

Naturbilleder pryder væggene i Them Sognehus.

Birthe Nissen fra Silkeborg udstiler i sognehuset

I de kommende måneder er der i forbindelse med arrangementer i Them Sognehus mulighed for at opleve en stribe malerier, der alle sammen tager udgangspunkt i temaet ”Mellem hav og fjord”.

Se mere om udstillingen her

Ny SMS-tjeneste

Modtag SMS fra Them kirke

Vi har indført en ny SMS-tjeneste i Them Sogn. Så kan du få en SMS når der sker noget særligt i kirken. Der er en gruppe for børnearrangementer og en gruppe for kultur, musik og særgudstjenester. Så får du automatisk en SMS et par dage før et arrangement løber af stablen. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig igen.

Tilmeld dig ved at sende en SMS til 1220 med følgende tekst:

For børnegruppen:

Kirke Them Børn

For kultur og musik:

Kirke Them Kultur

Når man er tilmeldt, får en man SMS som bekræftelse, som ikke kan besvares.
Det koster almindelig SMS-takst at sende SMS for at tilmelde sig – og det er gratis at modtage SMS’erne.
Har man spørgsmål, er man velkommen til at kontakte sognepræst Andreas Engelbrecht Hansen.

Røsten september - november 2016 - 13. udgave

Hent Røsten her