Fra spaghettigudstjenesten den 3. februar

Se referatet her.pdf

Del dette:

24.02.2016: Babysalmesang i Them Kirke

24.02.2016: Højskoleaften med Helle Juhl i Them Sognehus - der er så dejligt ude på landet

26.02.2016: De små synger i Them Kirke

Kunst i Them Sognehus

Kirstine Vedel fra Gjessø udstiller i sognehuset.

I december måned er der mulighed for at opleve værker af gjessøkunstneren Kirstine Vedel på væggene i Them Sognehus.

Se mere om udstillingen her.

Ny SMS-tjeneste

Modtag SMS fra Them kirke

Vi har indført en ny SMS-tjeneste i Them Sogn. Så kan du få en SMS når der sker noget særligt i kirken. Der er en gruppe for børnearrangementer og en gruppe for kultur, musik og særgudstjenester. Så får du automatisk en SMS et par dage før et arrangement løber af stablen. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig igen.

Tilmeld dig ved at sende en SMS til 1220 med følgende tekst:

For børnegruppen:

Kirke Them Børn

For kultur og musik:

Kirke Them Kultur

Når man er tilmeldt, får en man SMS som bekræftelse, som ikke kan besvares.
Det koster almindelig SMS-takst at sende SMS for at tilmelde sig – og det er gratis at modtage SMS’erne.
Har man spørgsmål, er man velkommen til at kontakte sognepræst Andreas Engelbrecht Hansen.

Røsten december 2015 - 10. udgave

Ingen begivenheder fundet.