Them Sognehus, Museumsvej 2, 8653 Them

Them Sognehus
Sognehuset indvendig
Them Sognehus

Them Sognehus er opført i 2005.

Det er på 300 m2 samt 175 m2 kælder, og er indrettet med et forrum med garderobe og indgang til mødesal til 120 personer, som kan opdeles med en skydevæg til en konfirmandstue og et mindre mødelokale.

Herudover findes der  et særligt konfirmand- og korlokale.

Huset er opført i røde teglsten og tegltag og ligger smukt foran kirkegårdsmuren med kirken højt bagved.

Sognehuset benyttes til konfirmandforberedelse, kirkens korarbejde, møder for unge og gamle, foredrag og studiekredse. De grønne spejdere har mødelokaler i kælderen.

Endvidere kan huset lejes af foreninger og grupper i sognet og til dåbs- og bryllupsreception, samt til mindesamvær efter begravelse, men ikke til familiefest.

Henvendelse om leje rettes til Kirkegårdskontoret, Lasse Fisker på tlf. 8684 8702.

Vedtægter for Them Sognehus hentes her og blanket i forbindelse med leje af sognehuset kan hentes her. Lejeaftalen kan også indsendes elektronisk på nedenstående blanket, når lejemålet er aftalt med Kirkekontoret.

leje af lokaler i Them Sognehus

BegivenhedDato

Sommergudstjeneste i Them Kirke

Vi starter i kirken. Der er efterfølgende kaffebord i præstegårdshaven.

11. jun 14:30
11. jun 14:30 -