Målsætning og visioner for Them og Brande kirker

Them og Brande Kirker i Them Sogn

Målsætning for ansatte, frivillige, menighedsråd og præster ved Them og Brande Kirker.

I mødet mellem kirken og ethvert menneske i sognet

Indbyrdes i vores daglige arbejde

• I Them & Brande Kirker vil vi være åbne. Vi vil være åbne overfor de liv og de fællesskaber, der er vores daglige virkelighed. Derfor skal dørene være åbne for ethvert menneske.

• I Them & Brande Kirker vil vi være nysgerrige. Vi vil være nysgerrige efter ny viden og nye vinkler på vores forunderlige verden. Derfor skal dørene være åbne også for eksperimenter.

• I Them & Brande Kirker vil vi være synlige. Vi vil være synlige ved at åbne for kirkens glade budskab og kommunikere kirkens lange historie; dette realiseres igennem engagement og dialog med byens borgere, foreninger, institutioner og arbejdspladser
    .

• I Them & Brande Kirker vil vi være stolte. Stolte over at kunne videreføre en historie der strækker sig næsten 1000 år tilbage på vores lokale jord, og som ved sit liv allerede rækker ind i vores fælles fremtid. Stolte over at kunne bevare og stadig skabe værdige rammer for den bibelske grundfortælling og menneskelivets højtider.

• I Them & Brande Kirker vil vi se muligheder frem for begrænsninger. Vi vil fremme dialog, hvor der er enetale eller tavshed; og derved kunne give rum for inspiration og oplysning ? fællesskab og livsfylde.

Tilsluttet af menighedsrådet den 11. juni 2009

Tilsluttet af medarbejderne ved personalemødet den 26. maj 2009

Skabt i forlængelse af visionsdagen for ansatte, frivillige, menighedsråd og præster den 12. maj 2009.

Revideret ved visionsmødet 25.5.2010 med ændring i punkt 3.

Målsætning i pdf format

Menighedsrådsmøder 2019