Korene ved Them Sogns kirker

Vi har fokus på glæden ved at synge sammen med andre. Derfor er alle velkommen til at være med i vores kor. Der er ikke optagelsesprøve, og hvis du er nysgerrig eller i tvivl om det er noget for dig, så mød bare op. Nodekendskab er ikke nødvendigt.

Korene medvirker af og til ved gudstjenesterne i Them og Brande kirker.

Morgensang, musik og fortælling i Them Kirke

Helle Erdmann Frantzen

En formiddag hver måned danner Them kirke ramme om højskolesang, musik og fortællekunst.

Datoerne for morgensang og fortælling ses til højre på siden.

Kirkens organist Jost van Ingen spiller for til fællessangene, og forkæler os med et stykke musik; og kirkens kulturmedarbejder Helle Erdmann Frantzen fortæller en historie.

Efter en halv time i kirken er der mulighed for sammen at nyde en kop kaffe og et rundstykke i sognehuset. Det er gratis at deltage i morgensangen, og kaffen koster 10 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.

Der er morgensang følgende dage:

BegivenhedDato

Morgensang i Them Kirke

En halv time i musikkens og fortællekunstens tegn v/ kirkens organist og Helle …

9. apr 09:30
9. apr 09:30 -