Voksenkor

Them Voksenkor begynder en ny korsæson tirsdag den 17. september 2019  kl. 19.00.

Them Sogn inviterer alle sangglade mennesker til at være en del af vores voksenkor
Vi starter op fra bunden, så alle kan være med.
Hvis du er nysgerrig og lidt i tvivl, er du meget velkommen til at komme og undersøge om det er noget for dig. Det er ikke nødvendigt at kunne noder, og vi finder sammen ud af om du er sopran, alt, tenor eller bas.

Vores repertoire er salmer, sange og korsatser. Vi synger rytmisk og klassisk, nyt og gammelt, én og flerstemmigt. Vi arbejder med kropsholdning og snuser til sangteknik. I pausen er der kaffe og te.

Koret ledes af organist Jost van Ingen. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på jostvaningen@gmail.com

Tilmelding ikke nødvendig. Kom bare og vær med.

Vi øver om tirsdagen i Them Sognehus kl.19.00-20.30.

Se programmet her

Der er morgensang følgende dage:

BegivenhedDato

Morgensang i Them Kirke

Kirkens organist Jost van Ingen spiller for til fællessangene og forkæler os med et …

10. dec 09:30
10. dec 09:30 -